Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Morten Gliemann

Højskolelærer/journalist/oversætter

Emailmgliemann@yahoo.dk

   

Mojn og hej

Yoga, bøger, svømning, løb. madlavning, Settlers, Axis & Allies, kulturejser, historie og journalistik har min store interesse. Jeg er lidt af en sprognørd, og arbejder af og til som guide på Schackenborg, guide hos SælSafari og Sort Sol. Så jeg ved noget om turisme i marsk og vadehav. Tønders turisme kan tiltrække langt flere - i længere tid. Flere overnatninger, flere, dyrere spisninger. Vi kan godt, men vi skal have uddannet morgendagens guider i en fart. Der er for få, der kan tysk -  Tønder! Zeppelinerne i Soldaterskoven ville vores nuværende borgmester ikke kæmpe for, men nu er flyhangaren på finansloven. Det kan blive an attaktion på størrelse med Tirpiz...

Min brasilianske hustru arbejder som SOSU. Min datter går i grundskolen. Begge i Tønder.

Jeg arbejder oftest på AOF i Aabenraa, hvor jeg underviser i engelsk. Ofte arbejder jeg på Højskolen Østersøen, hvor jeg underviser tyske i dansk. Jeg har også min gang på Rønshoved Højskole, hvor jeg underviser i dansk og journalistik. Jeg arbejder også for private, og pendler ud af kommunen for at få de gode opgaver.

Jeg skriver af og til avisartikler - og skriver sammen med en Kimika Tonuma på en bog om japaneren, der var med til at skabe "verdens mærkeligste grænse" i Rudbøl. Bogen skal ligge klar i genforeningsåret 2020.

Radikale Venstre - 11.03.2019

Nedtælling til folketingsvalget. Nils Sjøberg er vor kandidat

Vi haft et arbejdsmøde med vor folketingskandidat Nils Sjøberg og medlemmer fra Radikale Venstre i Sønderborg, fordi Nils er spidskandidat både i Sønderborg og i Tønder.
Vi har tidligere haft samme spidskandidat, Tønder og Sønderborg fortsætter samarbejdet om en radikal kandidat i folketinget, hvilket igen betyder, at vi kan styrke hjørnerne af Sønderjylland samt forholdet til grænsen og Tyskland.

Læs mere
Morten Gliemann