Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Tønder Radikale Venstre

Profil

Morten Gliemann
Højskolelærer/journalist/oversætter
Tlf: 86761305
Formand Tønder
Profil
Følg @

Kommunalpolitik - 22.04.2017

Generalforsamling 2017

Kasserer Ole Jul gennemgår her regnskabet for perioden april 2016 til april 2017

 
Formandens beretning:

2016 blev et år med blandet aktivitet, med borgmesterens pludselige bortgang, færdiggørelse af rådhustilbygning, med gode nyheder om Tøndermarsk Initiativet, ikke helt så gode nyheder om heliport på Rømø samt kritiske historier om kommunens nu tidligere rolle i Rømø-Tønder Turistforening.

Læs mere
Morten Gliemann

Kommunalpolitik - 23.12.2016

Tak for 2016

Fra Aracaju i det nordøstlige Brasilien ønskes alle medlemmer den bedste jul i 2016. I ser vor tidligere formand, Jørgen Lennart Kristensen styre quizzen om, hvem der sagde hvad i udtog af dansk politik. Det var, som altid, hyggeligt. Kort forinden havde vi fået en grundig beskrivelse af og indføring i Tøndermarsk Initativet, noget af det største, der kommer til ske i næste valgperiode. Radikale er traditionelt glade for og opmærksomme på natur og kultur - vi går mod spændende tider i det lokalpolitiske.

Læs mere
Morten Gliemann